ПрАТ СК "Грандвіс"

Код за ЄДРПОУ: 22821660
Телефон: (0462) 6-9999-6
e-mail: office@grandwis.com.ua
Юридична адреса: пр-т Перемоги, буд. 127, м. Чернігів, 14013, Україна
 
Дата розміщення: 29.04.2016

Річний звіт за 2015 рік

ЗВІТ ПРО КОРПОРАТИВНЕ УПРАВЛІННЯ*

Товариство створене з метою одержання прибутку на основi здiйснення пiдприємницької дiяльностi - надання страхових послуг для страхового захисту майнових iнтересiв громадян, а також майнових iнтересiв пiдприємств, установ та органiзацiй незалежно вiд форм власностi. Предметом дiяльностi Товариства є страхування, перестрахування i фiнансова дiяльнiсть, пов'язана з формуванням, розмiщенням страхових резервiв та їх управлiнням.
ТОВ "НТ-Грандвiс", код за ЄДРПОУ: 30148939, мiсцезнаходження: пр-т Перемоги, буд. 127, м. Чернiгiв, 14013. Ця особа вiдповiдає встановленим законодавством вимогам до власникiв iстотної участi. Змiни складу власникiв iстотної участi емiтента у 2015 роцi не було.
Факти порушення членами Наглядової ради та Правлiння внутрiшнiх правил, що призвело до заподiяння шкоди фiнансовiй установi або споживачам фiнансових послуг, вiдсутнi.
Заходи впливу органами державної влади до емiтента або до членiв Наглядової ради та Правлiння у 2015 роцi не застосовувались.
На пiдприємствi створена система управлiння ризиками. Управлiння ризиками є складовою частиною загальних вимог до системи корпоративного управлiння i передбачає впровадження методiв управлiння ризиками та аналiзу оцiнки та контролю ризикiв. Система управлiння ризиками включає в себе вiдповiдальнiсть за виявлення та оцiнку ризикiв, органiзацiйну структура управлiння, включаючи обмеження на прийняття рiшень, процедури планування та складання звiтностi.
Система внутрiшнього контролю функцiонувала у 2015 роцi згiдно з вимогами чинного законодавства.
Факти вiдчуження у 2015 роцi активiв в обсязi, що перевищує встановлений у статутi, вiдсутнi.
Така оцiнка не здiйснювалась, тому що не було купiвлi-продажу таких активiв.
З пов'язаними особами в 2015 роцi укладалися договори добровiльного страхування майна та наземного транспорту:
- з Максименком П.М. укладалися 2 договори добровiльного страхування. Загальний страховий платiж за вказаними договорами склав 10972,60 гривень.
По вказаним договорам страховi тарифи були в межах звичайного тарифу.

Аудиторський висновок складався згiдно з рекомендацiями та вимогами Нацiональної комiсiї, що здiйснює державне регулювання у сферi ринкiв фiнансових послуг, та Нацiональної комiсiї з цiнних паперiв та фондового ринку.
ТОВ «ААН “СейЯ-Кiрш-аудит”, код за ЄДРПОУ: 24263164, мiсцезнаходження: вул. Гайдара, буд. 27, оф. 5, м. Київ, 01033.
Загальний стаж аудиторської дiяльностi - 19 рокiв.
3 роки надає аудиторськi послуги емiтенту.
Протягом звiтного перiоду аудитором було надано 1 аудиторський висновок, який замовлявся емiтентом для подання у складi регулярної рiчної iнформацiї емiтента до НКЦПФР.
Випадкiв конфлiкту iнтересiв зовнiшнього аудитора та сумiщення виконання функцiй внутрiшнього аудитора не було.
Протягом останнiх 5 рокiв вiдбулась ротацiя зовнiшнiх аудиторiв. Ранiше аудит здiйснювало ПП «Аудиторська фiрма «Альфа-аудит».
Стягнень, застосованих до аудитора Аудиторською палатою України у 2015 роцi, не було. Факти подання недостовiрної звiтностi фiнансової установи, що пiдтверджена аудиторським висновком, виявленi органами, якi здiйснюють державне регулювання ринкiв фiнансових послуг, вiдсутнi.
У емiтента встановлено звичайний механiзм розгляду скарг споживачiв.
Голова Правлiння Максименко Павло Миколайович та перший заступник Голови Правлiння Косенко Олег Михайлович уповноваженi розглядати скарги.
Протягом 2015 року скарг стосовно надання фiнансових послуг емiтент не отримував.
Судових позовiв до емiтента стосовно надання фiнансових послуг не було.

___________

* Заповнюється фінансовими установами, що утворені у формі акціонерних товариств.